Samenwerking

Samenwerking

Het Fysiopunt Laarbeek werkt op de locatie aan de Brandstraat 1a  te Beek en Donk nauw samen met meerdere paramedische disciplines.

Fysiotherapie voor kinderen
Vanuit Fysiotherapie voor Kinderen uit Gemert werkt Karin de Bruijn als kinderfysiotherapeute in onze praktijk. Zij behandelt zuigelingen en kinderen tot 18 jaar. Ook bestaat de mogelijkheid dat ze in Laarbeek, indien gewenst , aan huis behandelt. Voor verder informatie over haar werkwijze en de daaraan verbonden kosten kunt u terecht op www.fysiotherapie-voor-kinderen.nl.

 

Natuurlijk Bewegen

Op onze locatie is ook een dependance van “Natuurlijk bewegen” gevestigd.  Corien Habraken is als Cesar oefentherapeute  werkzaam in haar praktijk in Mariahout en Veghel. Voor meer informatie over haar behandelmethoden, kosten  en werkwijze kunt u terecht op www.natuurlijkbewegen.nl.

 

Logopedie Laarbeek

Naast werkzaam te zijn in haar praktijk Logopedie Laarbeek in Lieshout werkt Kyona van den Hurk ook enkele dagdelen als logopediste in onze praktijk. Ook zij is in het bezit van verschillende specialisaties die u kunt terug vinden op www.logopedielaarbeek.nl . Hierop vind u ook een prijslijst voor de kosten van onderzoek en behandeling.


Meer informatie over dit onderwerp